Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner ΕΟΔΥ

Εικόνα
Φιλιατρά δημαρχείο

Προσλήψεις για τον κορωνοϊό από τον Δήμο Τριφυλίας

Δώδεκα 4μηνίτες για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι της πανδημίας

Στη χρήση των διατάξεων της ΠΝΠ για τον κορωνοϊό προχώρησε ο δήμος Τριφυλίας αφού με απόφαση της οικονομικής επιτροπής του «εγκρίνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την κατεπείγουσα αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας». 

Το θέμα της συνεδρίασης για το οποίο ελήφθη η ως άνω απόφαση ήταν «Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωνοιού COVID-19». Έτσι αποφασίστηκε να προσληφθούν ως έκτακτο προσωπικό δώδεκα (12) άτομα. 

Όπως αναφέρεται στο απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης για την απόφαση αυτή, που δημοσιεύθηκε χθες το μεσημέρι στη Διαυγεια με ΑΔΑ: Ψ5Δ4ΩΗΕ-ΕΟ4, οι ειδικότητες και οι θέσεις έχουν ως εξής: ΥΕ Εργατών Καθαριότητας/Γενικών 8, ΔΕ Οδηγών 3 και ΔΕ χειριστή μηχανημάτων έργου (τσάπας) 1.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.