Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Προσλήψεις για το Παναρκαδικό ζητά ο Παπαηλιού

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ζητά την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού στο νοσοκομείο
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 27 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η επικείμενη συνταξιοδότηση ιατρικού και νοσοκομειακού προσωπικού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο έγινε η αφορμή για την παρέμβαση μέσω ερώτησης στον Υφυπουργό Υγείας του βουλευτή Αρκαδίας Γιώργου Παπαηλιού. 

Ο κ. Παπαηλιού στην ερώτηση του αναφέρεται αφενός στο μείζον πρόβλημα της υποστελέχωσης που θα προκύψει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο αλλά και στην προβληματική λειτουργία των Κέντρων Υγείας ιδίως στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες ορεινές περιοχές. 

Προτείνει τη συνεργασία του ΕΚΑΒ με τα Κέντρα υγείας και τους δήμους μέσω της ίδρυσης σταθμών ΕΚΑΒ για την διευκόλυνση της μεταφοράς ασθενών από αυτές τις περιοχές της Αρκαδίας προς το Παναρκαδικό.

Επίσης ζητά να διερευνηθεί η δυνατότητα αξιοποίησης της τηλεϊατρικής για την κάλυψη των αναγκών πρόληψης και διάγνωσης των κατοίκων ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών του νομού Αρκαδίας. 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.