Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
15 προσλήψεις για πυροπροστασία στον Δήμο Επιδαύρου

Προσλήψεις 46 ατόμων σε 3 δήμους της Πελοποννήσου

Διαβάστε ποιες θέσεις εποχικών ανοίγουν για το φετινό καλοκαίρι

Προσλήψεις 46 ατόμων, συνολικά, θα γίνουν το επόμενο διάστημα σε 3 δήμους της Πελοποννήσου. Πρόκειται για θέσεις εποχικών, που θα προσληφθούν με σύμβαση ορισμένου χρόνου για να καλύψουν εποχικές ανάγκες πυρασφάλειας και πυροπροστασίας. 

Οι εν λόγω δήμοι είναι: 

Δήμος Επιδαύρου: 14 άτομα για τις κατεπείγουσες εποχικές ανάγκες Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας με προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 2/6/2020 έως 11/6/2020

Δήμος Τρίπολης: 22 άτομα με σύμβαση διάρκειας 3 μηνών για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας. Η προθεσμία αιτήσεων λήγει στις 5 Ιουνίου. 

Δήμος Ναυπλιέων: δέκα (10) εργάτες  για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών πυρασφάλειας-πυροπροστασίας. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι τρίμηνη και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε επτά [7] ημέρες, (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επόμενη της τοιχοκόλλησης στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.