Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσληψη στον Δήμο Ερμιονίδας

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 21 Ιαν. 2016
από admin

Ένα άτομο με 8μηνη σύμβαση προσλαμβάνει ο Δήμος Ερμιονίδας. Η θέση αφορά ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Ισοπεδωτής-Γκρέιντερ) Ομάδας Ζ' Τάξης Γ'.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ερμιονίδας, Μ.Μερκούρη 11, Τ.Κ 21300, Κρανίδι Ν.Αργολίδας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Πολυξένης Γκούμα και κ. Κοσμά Γαλανού (τηλ. επικοινωνίας: 2754360019 και 2754360020).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ερμιονίδας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
 

Ετικέτες

Ερμιονίδα Θέσεις εργασίας Κρανίδι Προκήρυξη

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.