Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εβδομάδες προβολής

Πρόσκληση σε παραγωγούς από το Άργος στις «Εβδομάδες Προβολής» σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις

Πού απευθύνεται η προωθητική δράση, ποιος την διοργανώνει και σε ποιες πόλεις θα λάβει χώρα.

Ο επιχειρηματίας κ. Παύλος Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας Cocomat σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, προτίθεται να φιλοξενήσει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, τις «Εβδομάδες Προβολής» σε καταστήματά του στα πιο κεντρικά σημεία μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων όπως το Ντίσελντορφ, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ και η Βαρκελώνη.

Στις «Εβδομάδες Προβολής» θα φιλοξενηθούν Πελοποννήσιοι Παραγωγοί, Τυποποιητές, Επιχειρηματίες Τουρισμού που επιθυμούν να «ταξιδέψουν» τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους ή τις καινοτόμες ιδέες των Start up Eπιχειρήσεων τους στο εξωτερικό.

Η συγκεκριμένη δράση θα περιλαμβάνει τέσσερις παρουσιάσεις, «Εβδομάδες Προβολής», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διάρκεια ενός μήνα, αρχής γενομένης από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου έως και την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε μια προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών προϊόντων  του τόπου μας προσκαλεί όσους παραγωγούς του Δήμου επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον κ. Ευμορφίδη να επικοινωνήσουν με τον αντιδήμαρχο αρμόδιο σε θέματα τουρισμού κ. Παναγιώτη Σχοινοχωρίτη στο τηλέφωνο 6976404004.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.