Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αφίσα

Πρόγραμμα Δραματικής Τέχνης για μελλοντικούς διασώστες ασθενοφόρου στο Άργος

«Εγώ, στη θέση σου»

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση» σε συνεργασία με το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Άργους και το τμήμα του «Διασώστες - Πλήρωμα Ασθενοφόρου», διοργανώνουν πρόγραμμα Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση με τίτλο: «Εγώ, στη θέση σου».

«Εγώ, στη θέση σου»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ. ΑΡΓΟΥΣ
ΤΜΗΜΑ: ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ευαιθητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα προσφύγων, την καλλιέργεια του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θετική αλλαγή στάσεων και συμπεριφορών.

 

 

Προάγει την ενσυναίσθηση, την ελαχιστοποίηση του ρατσισμού, μέσω δραστηριοτήτων βιωματικής μάθησης, ενεργητικής συμμετοχής και αλληλεπίδρασης. Η φιλοσοφία του προγράμματος βασίζεται στην εμπλοκή των συμμετεχόντων σε μια ιστορία που εξελίσσεται, καλώντας τους να μπουν στη θέση του άλλου, να αναλάβουν δράση και να πάρουν αποφάσεις.

Την ομάδα εμψυχώνουν οι φοιτήτριες: Σοφία Δαρειώτη και Κατερίνα Καραναγνώστη

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.