Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Πέτρος Τατούλης Παλαμήδειος Άθλος

Προεκλογικά πηγαδάκια στο Ναύπλιο

Τατούλης και Νίκας δεν αφήνουν τίποτα να τους ξεφύγει

Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχει μπει για τα καλά ο Πέτρος Τατούλης που εθεάθη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 196 χρόνια από την άλωση του Παλαμηδίου. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε θερμές συνομιλίες και εναγκαλισμούς με πολίτες. Παράλληλα συνέχισε τις επαφές για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων του στο νομό.

Πέτρος Τατούλης Παλαμήδειος Άθλος

Στο Ναύπλιο βρέθηκε και ο Παναγιώτης Νίκας που άφησε για λίγο κατά μέρος τα δημαρχιακά του καθήκοντα στην Καλαμάτα για να ενισχύσει τον προεκλογικό του αγώνα για την Περιφέρεια. Ο κ. Νίκας έκανε την τιμητική απονομή στους Ευέλπιδες για τη συμμετοχή τους στον Παλαμήδειο Άθλο και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, γευμάτισε στον Καραμανλή και χαιρέτισε τον κόσμο που ήταν εκεί.

Παναγιώτης Νίκας Παλαμήδειος Άθλος

Εν αναμονή εξελίξεων και για τα ψηφοδέλτια των δύο περιφερειακών παρατάξεων στην Αργολίδα, με δύο πρώην συμβούλους του Τατούλη (Αντωνόπουλος, Τζανής) να έχουν ήδη ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Νίκα, ενώ εξελίξεις (ίσως σε άλλο πολιτικό πεδίο) αναμένονται και με την ανεξάρτητη πλέον Ελένη Παναγιωτοπούλου, που επίσης ήταν παρούσα στις εκδηλώσεις του Παλαμηδείου Άθλου.

Ελένη Παναγιωτοπούλου Παλαμήδειος Άθλος

Δοκίμασαν τα όρια τους στον Παλαμήδειο Άθλο - Φωτογραφίες και αποτελέσματα

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.