Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Κάλυμνος

Προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην περιφέρεια

Συνάντηση Επαρχιακού Τύπου με τον υφυπουργό Τουρισμού

«Στόχος μας είναι να γίνει κάθε γωνιά της χώρας ένας τουριστικός προορισμός για τους Έλληνες και γι’ αυτό τον κοινό σκοπό θα εργαστούμε στενά με την επαρχιακά μέσα, τα οποία φιλοδοξούμε να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο», δήλωσε ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνο. Κόνσολας, κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Εκδοτών Επαρχιακού Τύπου.

Στη συνάντηση που παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Αντώνης Μουντάκης, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Μάτσης και το μέλος του Δ.Σ. Νικόλαος Σουρλόπουλος, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην περιφέρεια.

Στόχος είναι να προωθηθούν συνέργειες μεταξύ των επαρχιακών Μέσων Ενημέρωσης για την ανάδειξη όλο και περισσότερων εναλλακτικών τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα, ώστε να ενισχυθεί ο εσωτερικός τουρισμός για 365 μέρες τον χρόνο.

Προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην περιφέρεια

Ο υφυπουργός Τουρισμού επεσήμανε τη σημαντική συμβολή του περιφερειακού Τύπου σε μία εποχή ραγδαίων αλλαγών για τα ΜΜΕ που, παρά την κρίση που έπληξε τον έντυπο Τύπο, εξακολουθεί να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και να επιτελεί ένα συνεκτικό ρόλο στην κοινωνική και πολιτιστική ταυτότητα της περιφέρειας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Μουντάκης δήλωσε: "Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Κόνσολα, ο οποίος ως βουλευτής Δωδεκανήσου Περιφέρειας γνωρίζει καλά την ισχύ και την διεισδυτικότητα που έχουν οι εφημερίδες της Περιφέρειας στις τοπικές κοινωνίες. Η ανάδειξη και προβολή του εσωτερικού τουρισμού αποτελεί το πρώτο βήμα της συνεργασίας μας με το Υπουργείο, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις προς την ίδια κατεύθυνση".
 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.