Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τριανόν

Πράσινο φως από το ΚΑΣ για το Τριανόν

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά για την αναβάθμιση του ιστορικού κτιρίου.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 11 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ένα ακόμα βήμα για την υλοποίηση της αναβάθμισης στο Τριανόν, καθώς υπήρξε θετική γνωμοδότηση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, μία απόφαση που ανοίγει τον δρόμο για την εκτέλεση του έργου και τη διενέργεια διαγωνισμών.

Ο Δήμος Ναυπλιέων δηλώνει πως «προχωρά αντιμετωπίζοντας με μεθοδικότητα όλα τα γραφειοκρατικά στάδια και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις, στην αξιοποίηση και ανάδειξη του μοναδικού πολιτιστικού αρχιτεκτονικού αποθέματος της πόλης μας, κάνοντας το Ναύπλιο ένα πόλο ανάπτυξης και προόδου».

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ικανοποιημένος από την εξέλιξη του θέματος, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το έργο για το ΤΡΙΑΝΟΝ που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με χρηματοδότηση ύψους 1.994.706,00 €  προκειμένου να υλοποιηθούν παρεμβάσεις  αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του, αφού έλαβε σύμφωνη γνώμη για την υλοποίησή του από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις αρμόδιες διευθύνσεις αρχαιοτήτων, εισήχθη στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για την κατά Νόμο γνωμοδότηση την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και έλαβε θετική γνώμη. Αναμένουμε επομένως τη δημοσίευση της απόφασης προκειμένου να προχωρήσουμε στην εκτέλεση του έργου και τη διενέργεια διαγωνισμών».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2