Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Βερίκοκα

Πότε θα εκτιμηθούν οι ζημιές στα βερίκοκα του Άργους

Ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι διαδικασίες για το χαλάζι της Μεγάλης Παρασκευής.

Την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών για την εκτίμηση των ζημιών στα βερίκοκα από την έντονη πρόσφατη χαλαζόπτωση που έπληξε περιοχές του Άργους ζητά με ερώτησή του στη βουλή ο Γιάννης Ανδριανός.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Η έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου σε περιοχές του Άργους (Χούνη, Σταθέικα, Αεροδρόμιο κ.α.) προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην παραγωγή βερίκοκου και άλλων καλλιεργειών.

Με δεδομένη την ήδη πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μεγάλη πλειονότητα των παραγωγών και το γεγονός ότι οι ίδιοι πληρώνουν εισφορές στον ΕΛΓΑ για την ασφάλιση των καλλιεργειών τους, καθίσταται αναγκαία η άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών της αποζημίωσης αλλά και η λήψη ευνοϊκών προβλέψεων για την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων των πληγέντων παραγωγών προς το κράτος.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί για την άμεση ενεργοποίηση των απαιτούμενων διαδικασιών για την εκτίμηση των ζημιών από τον ΕΛΓΑ ώστε να αποζημιωθούν χωρίς καθυστερήσεις οι παραγωγοί που επλήγησαν από την έντονη χαλαζόπτωση της 6ης Απριλίου σε περιοχές του Άργους».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.