Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πόσιμο νερό στη Μιδέα σε δύο μήνες

Πόσιμο νερό στη Μιδέα σε δύο μήνες

Τα βρήκαν Λυκομήτρος - Καμπόσος για το θέμα της υδροδότησης του τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό από τις πηγές Λέρνης – Αμυμώνης
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 13 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τον Δημητρη Καμπόσο ανακοίνωσε ο προεδρος της ΔΕΥΑΑΝ Αλέξανδρος Λυκομήτρος εκφράζοντας δημόσια τις ευχαριστίες του για την θετική ανταποκριση που υπήρξε στο θέμα της ολοκλήρωσης της υδροδότησης του πρώην Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ:

«Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα την 12η Ιουλίου 2017 στο Δημαρχείο Αργους παρουσία των Προέδρων των Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. και Δ.Ε.Υ.Α.Ν., κ.κ. Καμπόσου Δημητρίου – Δημάρχου Αργους και Λυκομήτρου Αλέξανδρου καθώς και στελεχών των δύο Δ.Ε.Υ.Α., για το θέμα της υδροδότησης του τ. Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό από τις πηγές Λέρνης – Αμυμώνης συμφωνήθηκαν τα κάτωθι:

- Δρομολόγηση Διοικητικών και Τεχνικών διαδικασιών για την επίτευξη του εν προκειμένω στόχου.

- Χρονοδιάγραμμα δύο μηνών για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών που θα συντελέσουν στην υδροδότηση τους τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Καμπόσο για την άψογη φιλοξενία και την θετική ανταπόκριση στα θέματα που έθεσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Αλέξανδρος Λυκομήτρος για την επίλυση του μεγίστου αυτού προβλήματος που αφορά την ποιότητα του νερού της ευρύτερης περιοχής του τέως Δήμου Μιδέας».

 

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.