Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Με τον νέο περιφερειακό διοικητή της Π.Υ. Πελοποννήσου συναντήθηκε ο Γ. Μαλτέζος

Πως θα επισκευαστεί το κτήριο της Πυροσβεστικής Ναυπλίου χωρίς να κλείσει

Τι συζήτησε ο Μαλτέζος με τον νέο περιφερειακό διοικητή της Π.Υ. Πελοποννήσου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 26 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τον νέο περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου αρχιπύραρχο Θανάση Κολυβήρα συνάντησε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος.

Στη συνάντηση, παρουσία και του νέου διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού πύραρχο Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, συζητήθηκε το κρίσιμο ζήτημα της υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης για τη συντήρηση, επισκευή και διαμόρφωση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, με τρόπο ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις στέγασης και οι απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, χωρίς βέβαια οι συγκεκριμένες εργασίες να απαιτήσουν την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών από τον υπάρχοντα χώρο.

Παράλληλα έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ανάγκη για συνεχή ετοιμότητα και έγκαιρο εντοπισμό πιθανών προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν κατά τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ από την πλευρά του αντιπεριφερειάρχη παρασχέθηκε διαβεβαίωση για αμοιβαία συνεργασία και συμπόρευση Περιφέρειας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν την πυρασφάλεια, την πυροπροστασία και την πολιτική προστασία γενικότερα.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.