Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πως θα είναι το αναβαθμισμένο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου

Ο Κωστούρος αποκάλυψε τις μακέτες
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 1 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τις μακέτες για την επέκταση και αναβάθμιση του Δημοτικόύ Σχολείου Ανυφίου αποκάλυψε ο Δημήτρης Κωστούρος. Ένα έργο που έχει ήδη ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με απόφαση Τατούλη, και προϋπολογισμό 2.200.000 ευρώ.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων: «Το δημοτικό σχολείο στο Ανυφί έχει δείξει εδώ και καιρό τη δυναμική του. Γι αυτό δούλεψαν ακούραστα από την ίδρυσή του οι διευθυντές, οι εκπαιδευτικοί και οι σύλλογοι γονέων. Ο Δήμος μελέτησε την αναβάθμιση του σχολείου πέτυχε την ένταξή του και τη χρηματοδότησή του (2,2 εκατομμύρια ευρώ) και το δημοπρατεί μέσα στον Μάιο. Η Επόμενη Μέρα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και για τα παιδιά μας».

Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου

Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου

Η προτεινόμενη πράξη αφορά στην προσθήκη αιθουσών στο δημοτικό σχολείο της τοπικής κοινότητας Ανυφίου που υπάγεται στη δημοτική ενότητα Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων. Σύμφωνα με το κτιριολογικό πρόγραμμα το Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου έχει συνολική δυναμικότητα 120 μαθητών. Το οικόπεδο όπου προβλέπεται η προσθήκη αιθουσών στο υφιστάμενο δημοτικό σχολείο έχει εμβαδόν 5022,49 m² και βρίσκεται στην συμβολή μιας δημοτικής οδού με την πρωτεύσασα επαρχιακή οδό 19, στο όριο του οικισμού.

Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου

Το ισόγειο του νέου κτίσματος (όπου και θα στεγαστεί ο κύριος όγκος των δραστηριοτήτων του σχολείου) στεγάζει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων καθώς και χώρους υγιεινής (W.C. αγοριών-κοριτσιών και ΑΜΕΑ), τις αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, ιατρείο και άλλες βοηθητικές λειτουργίες (κυλικείο, αποθήκη οργάνων κτλ). Στον περιβάλλοντα χώρο, περάν της σημερινής διαμόρφωσης προβλέπεται η κατασκευή στεγασμένου χώρου για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών των παιδιών τις βροχερές ημέρες.

Με το προτεινόμενο έργο θα καλυφθεί η ανάγκη στέγασης των μαθητών του δημοτικού σχολείου λόγω της αναβάθμισης του από 4/θέσιο σε 6/θέσιο.

Δημοπρατείται μέσα στον Μάιο το Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου με λεφτά που εξασφάλισε η Περιφέρεια

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.