Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Νέο κοινωνικό τιμολόγιο από τη ΔΕΥΑΝ

Πως θα διακανονίσουν τα χρέη προς τη ΔΕΥΑΕΡ όταν το ταμείο παραμένει κλειστό;

Η Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας ζητά να επιτραπεί η ρύθμιση οφειλών.

Προχθές ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αποστόλου, κατέθεσε έγγραφη διαμαρτυρία προς τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ Γεώργιο Τσεγκή, την οποία κοινοποίησε και στον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο.

Η αναφορά έχει να κάνει με τη μη λειτουργία του ταμείου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. από τις 17 Μαρτίου που οδήγησε κάποιους δημότες να παραπονεθούν για την ταλαιπωρία.

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι το ταμείο της επιχείρησης θα παραμείνει κλειστό επ’ αόριστον λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μένει ωστόσο να διασαφηνιστεί τι θα γίνει με αυτούς του δημότες που θέλουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους προς την δημοτική επιχείρηση.

Όπως σημειώνει η Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας:

«Χαιρόμαστε που μετά την παρέμβαση αυτή αναγκάστηκε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ερμιονίδας να βγάλει αυτή την ανακοίνωση, ώστε να ενημερωθούν επιτέλους οι συνδημότες μας και να μην ταλαιπωρούνται με τις άσκοπες μετακινήσεις τους προς τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Ωστόσο όμως, οφείλουμε να πούμε τα εξής:

Αν και οι ιθύνοντες της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ έκαναν την ανακοίνωση τους περί μη λειτουργίας της επιχείρησης, ωστόσο δεν έδωσαν καμία απάντηση ως προς το βασικό θέμα της καταγγελίας μας που είναι η μη ύπαρξη δυνατότητας προς τους Δημότες να κάνουν διακανονισμό ώστε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Η συγκεκριμένη κατηγορία συνδημοτών, που είναι μεγάλη σε αριθμό, λόγω και της υπάρχουσας οικονομικής κρίσης, δεν μπορούν να πάνε σε τράπεζα να κάνουν διακανονισμό διότι οι ρυθμίσεις των λογαριασμών γίνονται μόνο στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου στο θέμα αυτό, ώστε να δοθεί μια λύση και να απεγκλωβιστούν οι συνδημότες μας που θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Η πρόταση της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας προς τη Δημοτική Αρχή είναι η ακόλουθη:

Άμεσα να επαναλειτουργήσει η Ταμειακή Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ έστω και κάποιες ώρες ανά ημέρα, για να εξυπηρετούνται μόνο οι συνδημότες που θέλουν να κάνουν διακανονισμό στους λογαριασμούς τους. Σε κάθε περίπτωση οι όροι επαναλειτουργίας της Ταμειακής Υπηρεσίας θα πρέπει να είναι σύμφωνοι με τις σχετικές Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου που είναι σε ισχύ για τη μη εξάπλωση του ιού covid -19.

Ευχόμαστε η Δημοτική Αρχή να κάνει άμεσα δεκτή την πρόταση μας μιας και μοναδικός σκοπός της παρέμβασης μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας».

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.