Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πώς θα βρω το ΑΜΚΑ μου στο ίντερνετ

Πώς θα βρω το ΑΜΚΑ μου στο ίντερνετ

Τα βήματα αναζήτησης του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης

Ο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) είναι ουσιαστικά η ταυτότητα εργασίας και ασφάλισης κάθε εργαζόμενου, συνταξιούχου και προστατευόμενου μέλους της οικογένειάς τους στη χώρα μας. 

Με τον ΑΜΚΑ εξυπηρετήστε πιο εύκολα και γρήγορα σε όλες σας τις συναλλαγές που αφορούν την εργασία και την ασφάλιση όπως: να προχωρήσετε σε έναρξη απασχόλησης και ασφάλισης, να καταβάλετε τις ασφαλιστικές σας εισφορές, να εκδώσετε ή να ανανεώσετε το βιβλιάριο ασθένειας, να πάρετε τη σύνταξή σας ή τις οποιεσδήποτε παροχές, επιδόματα και βοηθήματα και όλα αυτά με πολύ λιγότερες καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Για να βρείτε τον αριθμό ΑΜΚΑ επισκεφθείτε τη σελίδα amka.gr πατήστε το κουμπί «ΕΧΩ ΑΜΚΑ;»

Πώς θα βρω το ΑΜΚΑ μου στο ίντερνετ
Στην πρώτη καρτέλα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΤΟΜΟΥ» συμπληρώστε τα ατομικά στοιχεία που απαιτούνται σε Ελληνικούς ή Λατινικούς χαρατήρες (Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Όνομα Μητέρας, Ημ/νία Γέννησης.

Πώς θα βρω το ΑΜΚΑ μου στο ίντερνετ
Στη δεύτερη καρτέλα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ / ΑΦΜ» συμπληρώστε τα ανάλογα στοιχεία. 
Πατήστε το κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και εμφανίζεται ο αριθμός ΑΜΚΑ  

Aν εμφανιστεί το μήνυμα «Με τα στοιχεία που δηλώσατε δεν βρέθηκε άτομο στο Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ», τότε είτε έχετε κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία, είτε το πρόσωπο τα στοιχεία του οποίου πληκτρολογήσατε δεν έχει Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.