Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρία Ράλλη ΔΟΠΠΑΤ

Πως σχεδιάζει ο ΔΟΠΠΑΤ να τονώσει την τοπική οικονομία

Η Ράλλη ετοιμάζει ένα διαφορετικό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο ΔΟΠΠΑΤ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα υλοποιήσει με τη συνεργασία των πολιτιστικών φορέων και του καλλιτεχνικού δυναμικού του Δήμου Ναυπλιέων, ένα διαφορετικό πρόγραμμα πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων, εναρμονισμένο στους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες προφύλαξης από τον Covid-19, με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Αυτό αναφέρει η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της σε όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου Ναυπλιέων για καλή αρχή με υγεία, με αφορμή και το άνοιγμα της εστίασης από την σήμερα. 

«Περιμένοντας τις αποφάσεις και τις οδηγίες από τα αρμόδια υπουργεία, αφού πραγματοποιήσουμε Δ. Σ., σε ανοικτό χώρο (καιρού επιτρέποντος), για να καταλήξουμε στον ανάλογο προγραμματισμό εκδηλώσεων, θα καλεστούν οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων και ο εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου για να συζητηθούν οι προτάσεις για το καλοκαίρι 2020», σημειώνει η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ. Και συνεχίζει: «Τόσο η πόλη του Ναυπλίου, όσο και κάθε τουριστικό θέρετρο και χωριό του Δήμου Ναυπλιέων, έστω και με τις ιδιαιτερότητες που μας επιβάλλει ο αόρατος εχθρός μας, μέσω του Δοππατ, θα επιδείξει τη ζωντάνια και την αισιοδοξία που προκαλεί ο πολιτισμός».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Μ. Ράλλη: «Στηρίζουμε με κάθε τρόπο την πόλη μας, στηρίζουμε το Δήμο μας, στηρίζουμε και μένουμε ζωντανοί μέσα από τον πολιτισμό και την τέχνη, γιατί χωρίς αυτά η ζωή είναι αβίωτη...»

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.