Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Πως δεν θα κάνουν μαραθώνιο οι οδηγοί στο Ναύπλιο την Κυριακή

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει του 1ου Μαραθωνίου της Άνοιξης.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 1 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Για τη διευκόλυνση των πολιτών, που θα μεταβούν στο Ναύπλιο, για την διεξαγωγή του «6ου Μαραθώνιου Ναυπλίου» και της εκδήλωσης «Μαραθώνια Νύχτα», ανακοινώνεται ότι κατά το κατά το διήμερο 2 και 3 Μαρτίου, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • κατά το χρονικό διάστημα από την 14:00 ώρα του Σαββάτου (2.3.2019) έως την 17:00 ώρα της Κυριακής (3.3.2019) θα ισχύσει απαγόρευση στάσης- στάθμευσης και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στις οδούς Συγγρού (σε όλο το μήκος), Αμαλίας (από Α. Συγγρού έως Σοφρώνη), Σιδηράς Μεραρχίας (στο τμήμα Σιδηράς Μεραρχίας και Πολυζωίδη) και Φλέσσα (σε όλο το μήκος της).
  • κατά το χρονικό διάστημα από την 07:30 έως 15:30 ώρα της Κυριακής (3.3.2019) θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε όλο το μήκος των οδών Μπουμπουλίνας- Μιαούλη, Συγγρού, 25ης Μαρτίου, Κύπρου, Σιδηράς Μεραρχίας, Πολυζωίδου, Βασιλέως Πάυλου, παραλιακή οδός Ναυπλίου- Ν. Κίου (έως την γέφυρα του Ίναχου ποταμού), Λ. Ασκληπιού, τον κόμβο Αγίας Ελεούσας, καθώς σε όλους τους κάθετους οδούς που περιλαμβάνονται στο οικοδομικό τετράγωνο Συγγρού- 25ης Μαρτίου- Κύπρου- Ενδεκάτη- Σιδηράς Μεραχίας- Βασ. Παύλου- Μπουμπουλίνας και Συγγρού.

Έτοιμο να τρέξει τον 6ο του μαραθώνιο το Ναύπλιο

Για την εκδήλωση «Μαραθώνια Νύχτα», θα ισχύσουν, κατά το χρονικό διάστημα από την 17:00 έως 23:00 ώρα του Σαββάτου (2.3.2019), προσωρινή ολική διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης- στάθμευσης οχημάτων, στις οδούς Άργους (από το ύψος της οδού Μεσολογγίου έως τον κόμβο Ενδεκάτης), Σιδηράς Μεραρχίας (από το ύψος του κόμβου Ενδεκάτης έως την οδό Πολυζωίδη), καθώς και σε όλους τους κάθετους δρόμους που οδηγούν προς τις παραπάνω οδούς.   

Η κυκλοφορία των οχημάτων, για το χρονικό διάστημα που θα τεθούν σε ισχύ οι προαναφερόμενες ρυθμίσεις κυκλοφορίας, θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές και παρακαμπτήριες οδούς.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.