Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κακοκαιρία

Πως αντιμετώπισαν την «Ευρυδίκη» στο Ναύπλιο

Καλός βαθμός για την Πολιτική Προστασία και ικανοποίηση στον Δήμο Ναυπλιέων.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 14 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων της Δευτέρας «διαφημίζει» με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ναυπλιέων, τιλοφορώντας το «Μάχη με την "Ευρυδίκη" έδωσε ο Δήμος Ναυπλιέων». Με τον όρο «Ευρυδίκη» αποκαλείται το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε αρκετές περιοχές της Ελλάδας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως σημειώνεται σε αυτό:

«Με όσα τεχνικά μηχανήματα διέθετε ο Δήμος Ναυπλιέων και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία ρίχτηκε από την πρώτη στιγμή στην μάχη για την προστασία της περιουσίας των δημοτών του από την θεομηνία.

Η μάχη αν και ήταν άνιση με τα στοιχεία της φύσης κερδήθηκε χάρη στον σχεδιασμό του Δήμου και στην άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων. Και αυτή την φορά όλα τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν άμεσα και αποκαταστάθηκαν οι βλάβες, όμως για την προστασία από τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα «δεν αρκεί η άοκνη προσπάθεια του Δήμου, αλλά χρειάζεται και οι πολίτες να σέβονται και να προστατεύουν φυσικό περιβάλλον» όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων.

Με υπευθυνότητα η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων καταγράφει τα αίτια των περιοχών που υπέστησαν ζημιές από την θεομηνία αντιμετωπίζοντας μαζί με την Δημοτική αρχή σε βάθος τα προβλήματα των πληγέντων».

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2