Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πορτοκαλί το δημαρχείο Ερμιονίδας

Πορτοκαλί το δημαρχείο Ερμιονίδας

Συμβολική κίνηση από τον Δήμο

Η Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. με απόφασή της, στις 17 Δεκεμβρίου 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Η άσκηση βίας κατά των γυναικών αποτελεί μία από τις συνηθέστερες και βαθιά ριζωμένες ανά τον κόσμο παραβιάσεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, παράλληλα με άλλες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, φωταγωγήθηκαν με πορτοκαλί χρώμα τα δημόσια κτήρια, όπως και το Δημαρχείο της Ερμιονίδας.

Δημαρχείο Ερμιονίδας

Η θέση της Γυναίκας και η έννομη προστασία της αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς του πολιτισμού μας. Η βία κατά των γυναικών είναι έγκλημα. Όσο συνεχίζεται, δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι έχουμε σημειώσει ουσιαστική πρόοδο προς την ισότητα, την ανάπτυξη και την ειρήνη.
 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.