Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Porto Heli Summer Night Run

Βραδινός αγώνας δρόμου στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 16 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με τη συμμετοχή της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου διοργανώνει, τον 1ο βραδινό αγώνα δρόμου στο Πόρτο χέλι στις 28 Ιουλίου. 

Ο αγώνας "Porto Heli Summer Night Run" είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού. Μετά την λήξη των αγώνων ακολουθεί DJ party.

Θα προηγηθεί ο παιδικός αγώνας “kids run”, την ίδια ημέρα στις 20:00.

Porto Heli Summer Night Run

Η διαδρομή

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού ταυτίζονται. Η εκκίνηση της διαδρομής των 5km θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο των καταστημάτων και καφέ του Πόρτο Χέλι (παράλληλα με το λιμάνι & την παραλιακή οδό προς Κόστα). Η διαδρομή συνεχίζει μέχρι και το parking του ξενοδοχείου Nikki Beach (στο συγκεκριμένο σημείο θα υπάρχει και σταθμός νερών), όπου οι δρομείς θα αναστρέψουν την πορεία τους και θα ξεκινήσουν την επιστροφή τους μέσω της ίδιας διαδρομής. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στις 22.00

Παιδικός αγώνας “kids run”

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού ταυτίζονται. Η εκκίνηση της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο των καταστημάτων και καφέ του Πόρτο Χέλι (παράλληλα με το λιμάνι). Η πορεία συνεχίζει στο σπιτάκι του Λιμενικού Ταμείου και έπειτα στρίβει αριστερά, βγαίνει στον κεντρικό δρόμο στριβεί πάλι αριστερά και τερματίζει στο σημείο εκκίνησης – τερματισμού. Τα παιδιά συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ. Όσα παιδιά τερματίσουν θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org