Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Πολυθεματικό συνέδριο Αργολίδας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη διεθνή ιατρική θα αναλυθούν για τρεις μέρες στο Φουγάρο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 20 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας διοργανώνει το «ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» για 3 η συνεχόμενη χρονιά στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Φουγάρο» στο Ναύπλιο, από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τη Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το Δήμο Ναυπλιέων και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. 

Οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν τη διεθνή ιατρική επικαιρότητα και ενδιαφέρουν τις περισσότερες ειδικότητες της ιατρικής επιστήμης θα αποτελέσουν το αντικείμενο του σεμιναρίου. 

Πολυθεματικό συνέδριο από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και εκλεκτών γιατρών μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις κλινικά φροντιστήρια θα δώσει τη δυνατότητα γόνιμου επιστημονικά διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών με σκοπό τη βελτίωση της γνώσης, την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης αλλά και την ανάδειξη και προβολή της προσπάθειας των ιατρών της περιφέρειας σε επιστημονικό επίπεδο. 

Ταυτόχρονα θα αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και από άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου της υγείας. 

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες υγείας του Νομού Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org