Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πολύ θετικό βήμα για την ενοποίηση

ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 12 Ιαν. 2017
από admin

Η πρόεδρος του κινήματος μας Φώφη Γεννηματά,απέδειξε για άλλη μια φορά την γενναιότητα της και την μεγαθυμία της να τελεσφορήσει το εγχείρημα της ενοποίησης των δυνάμεων της κεντροαριστεράς,καλώντας σε προσωπική συνάντηση,τον πρόεδρο του κινήματος δημοκρατών σοσιαλιστών και τέως πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Πρόκειται για ένα πολύ θετικό βήμα για την ενοποίηση του προοδευτικού χώρου της δημοκρατικής παράταξης,καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποδείξει με την στάση του και την πολιτική του πως είναι έτοιμος να συναινέσει στις απαιτούμενες τομές που χρειάζεται η Ελλάδα για να ανακάμψει.

Είμαστε αισιόδοξοι και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά μας ώστε η προσπάθεια αυτή να έχει αίσιο τέλος,να βρει στήριγμα στην κοινωνία και να κατορθώσει σταδιακά να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν την χώρα μας.

Η χώρα έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε την συμβολή της δημοκρατικής παράταξης και είναι χρέος μας να προσπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο.
 
* Ο Ανδρέας Χρονόπουλος είναι φυσιοθεραπευτής, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα
 

 

Ετικέτες

Ανδρέας Χρονόπουλος ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.