Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Πολλά τα κτηριακά προβλήματα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Υποσχέσεις Σαρρή ότι θα καλυφθούν οι ελλείψεις, στο μέτρο του δυνατού.

Την Δευτέρα 14-10-2019 το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας συναντήθηκε στο Άργος με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργο Σαρρή. Το Δ.Σ. του Συλλόγου του εξέθεσε τα κτηριακά προβλήματα του Σχολείου, τα οποία είναι και χρόνια, όπως η έλλειψη αλεξικέραυνου, η περίφραξη, η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου κ.α.

Ο κ. Σαρρής αποφάσισε να επισκεφθεί το σχολείο για να δει και ο ίδιος τις ελλείψεις του.

Γι αυτό την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής μαζί με ένα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου πήγαν στο σχολείο. Ο κ. Σαρρής Γ. εξακρίβωσε όχι μόνο τις ελλείψεις που του είχε αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και επιπλέον κτηριακά θέματα.

Επειδή τα προβλήματα είναι πολλά ο κ. Σαρρής ενημέρωσε τον σύλλογο πως θα προσπαθήσει να διορθώσει ότι είναι εφικτό μέσα στα πλαίσια της επιχορήγησης που διαθέτει η Σχολική Επιτροπή.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.