Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προτάσεις, προοπτικές και λύσεις για τα μνημεία του Ναυπλίου (Vid)

Τι είδε ο Διδασκάλου επισκεπτόμενος την πόλη και τι δήλωσε ο Κωστούρος μετά τις επισκέψεις σε Μπούρτζι, Τελωνείο και Άγιο Νικόλαο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 23 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στην Αργολίδα βρίσκεται σήμερα ο γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου μαζί με κλιμάκιο του Υπουργείου επισκεπτόμενος αρχικά τις Μυκήνες και στη συνέχεια την Τίρυνθα και το Ναύπλιο.

Στην Αργολική πρωτεύουσα συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και επισκέφθηκαν μαζί το κτίριο του τελωνείου , τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου και το Μπούρτζι, βλέποντας από κοντά τα προβλήματα και συζητώντας, ώστε από κοινού να βρεθούν λύσεις.

Ο κ. Διδασκάλου παραδέχθηκε ότι οι εργασίες αποκατάστασης στον Άγιο Νικόλαο έχουν καθυστερήσει, ενώ διαπίστωσε ιδίοις όμασι και το που βρίσκονται οι εργασίες στο Μπούρτζι που και αυτές διαιωνίζονται, χωρίς ακόμα η καστρονησίδα να είναι επισκέψιμη, προκαλώντας σημαντικό πλήγμα στον τουρισμό της πόλης, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι κυμάνθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αμέσως μετά τις επαφές του με τον Γ. Διδασκάλου δήλωσε:

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.