Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιταλική απόβαση στο Ναύπλιο

Ένιωσαν σαν στο σπίτι τους
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 20 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την θερμή υποδοχή γνώρισαν τα μέλη της ομάδας των Ιταλών που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για την Ειρήνη στο Ναύπλιο από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και τους συνεργάτες του, σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος υποδεχόμενος τους Ιταλούς επισκέπτες, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις του Ναυπλίου με την Ιταλία, τόνισε με έμφαση τον ρόλο του Ναυπλίου ως σταυροδρόμι πολιτισμών, τονίζοντας ότι «πέρα από την Αρχιτεκτονική που άφησαν οι Ενετοί να χαρακτηρίζει την πόλη, παρέμεινε και η καλή διάθεση με την οποία είναι καλοδεχούμενοι όλοι οι επισκέπτες του».

Η Πρέσβειρα της Ουνέσκο στην Αργολίδα κα. Ζηλεμένου μεταξύ άλλων,  αφού εξήρε τον ρόλο του Δημάρχου Ναυπλιέων στον πολιτισμό, τόνισε την συμβολή των συνεργατών του Δημάρχου στον πολιτισμό ξεχωρίζοντας την κα. Μ. Ράλλη την οποία και κατονόμασε.

Ιταλοί Ναύπλιο

Ιταλοί Ναύπλιο

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.