Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Πολιτικές παρεμβάσεις για το κόσκινο της ΔΕΗ στο αγροτικό τιμολόγιο

Οι αγρότες τα βρήκαν σκούρα με τη ΔΕΗ και ψάχνουν αποκούμπι στους πολιτικούς.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 18 Ιουλ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η ταλαιπωρία που υφίστανται οι δικαιούχοι αγροτικού τιμολογίου λόγω της απόφασης της ΔΕΗ για εκκαθάριση στους κατόχους του, προσθέτοντας επιπλέον μάλιστα γραφειοκρατικές διαδικασίες, απασχόλησε και τους βουλευτές της Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό και Γιάννη Μανιάτη με τον πρώτο να υποβάλει ερώτησεις προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη και τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, όχι μόνο για την γραφειοκρατία αλλά και για τις άδειες χρήσης.

Ύπουλη και απαράδεκτη χαρακτηρίζει την σχετική εγκύκλιο της ΔΕΗ ο Γιάννης Μανιάτης, υποβάλλοντας και αυτός ερώτηση στη βουλή, σημειώνοντας πως αντί για μείωση 60% του αγροτικού ρεύματος με Φωτοβολταϊκά, η ΔΕΗ απειλεί τους αγρότες με 40% αυξήσεις. 

Η επιχείρηση πάντως ήταν σαφής στην τοποθέτησή της, κάνοντας λόγο για αρκετούς αγρότες οι οποίοι δεν δικαιούνται το αγροτικό τιμολόγιο γιατί το χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς από αυτούς που ορίζει ο νόμος.

Διαβάστε Επίσης: Σε αναμμένα κάρβουνα για το αγροτικό τιμολόγιο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.