Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Ποιούς ευχαριστεί η I.P.A. Αργολίδας

Ποιοί έδωσαν το παρών στην Παμπελοποννησιακή συνάντηση φιλίας στο Βουλευτικό.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 16 Απρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στη σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Βουλευτικό" Ναυπλίου στα πλαίσια της 2ης Παμπελοποννησιακής συνάντησης φιλίας των Τ.Δ. Πελοποννήσου της Ι.Ρ.Α. με κεντρικό ομιλητή τον Αντιναύαρχο ε.α κ. ΛΙΤΣΑ Παναγιώτη ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Γεωστρατηγική Πολιτική της Μεσογείου και η θέση της Ελλάδας».

Ευχαριστίες από την I.P.A. Αργολίδας

Ιδιαίτερα ευχαριστεί:

α) Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο για την παρουσία του.

β) Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟ Δημήτριο για την συνεισφορά του και την αρωγή του σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις της Ένωσής.

γ) τον Βουλευτή Αργολίδας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη ΑΝΔΡΙΑΝΟ δ) τον Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής κ. Ιωάννη ΜΑΝΙΑΤΗ για την συμπαράστασή τους.

ε) τον Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη για την βοήθειά του και την παράστασή του στο διήμερο των εκδηλώσεων.

στ) τον Αντιναύαρχο ε.α. και πρώην Αρχηγό Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού κ. ΛΙΤΣΑ Παναγιώτη ο οποίος μας ενημέρωσε με την ομιλία του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή της Μεσογείου και αφορούν και την Χώρα μας.

ζ) τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑ Μιχάλη και τα μέλη αυτής, η)τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. της Αργολίδας οι οποία στήριξαν και αποτύπωσαν την εκδήλωσή. 

θ) Το "HOTEL TRITON" στην πλάκα Δρεπάνου για τη φιλοξενία των προσκεκλημένων και των μελών των Τ.Δ.Πελοποννήσου

Ι) τον κ. Τάσο ΜΑΛΛΙΟ στο Ναύπλιο για την προσφορά των προϊόντων του στους φιλοξενούμενους,

κ) τον "ΦΟΡΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΣΟΦΙΑΣ" στο Δρέπανο για τα εδέσματα που πρόσφερε και τέλος ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους αστυνομικούς εν ενεργεία και αποστρατεία που δέχθηκαν το κάλεσμά μας και ανταποκρίθηκαν άμεσα με την παρουσία τους.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org