Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημαρχείο Ναυπλίου

Ποιούς δεν θα ψηφίσετε

Βαριά ονόματα που έμειναν απ' έξω

Αύριο είναι η ώρα της κρίσης για όλους τους υποψήφιους δημάρχους Ναυπλιέων μετά από μία προεκλογική περίοδο όπου ο καθένας με τον δικό του τρόπο και με διαφορετικές μεθόδους, επιχείρησε να πείσει τους ψηφοφόρους ότι αυτός πρέπει να είναι ο εκλεκτός.

Τρία στοιχεία που παρατηρούμε είναι το μειωμένο ενδιαφέρον του κόσμου σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, τα περίεργα παρασκηνιακά παιχνίδια και η μη κάθοδος κάποιων «βαριών χαρτιών», με επιτυχημένη πορεία, που προτίμησαν να μείνουν αποστασιοποιημένοι.

Σε αυτές τις εκλογές δεν θα χρειαστεί να ψηφίσετε τον Νίκο Αρματά, την Πόπη Καλκούνου, τον Κώστα Θεμελή, κ.α. Οι λόγοι που τους οδήγησαν να μην θέσουν υποψηφιότητα παραμένουν άγνωστοι και οι ίδιοι προτίμησαν να μείνουν σιωπηλοί. Η δυνατότητα προσφοράς τους πάντως παραμένει αδιαμφισβήτητη, καθώς όλοι τους έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στα πόστα που τους ανατέθηκαν.

Το ίδιο ισχύει με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστο Γραμματικόπουλο, που και αυτός αποφάσισε να απέχει παρόλο που είναι νέος ακόμα και έχει πολλά να προσφέρει.  

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.