Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αδέσποτο Ναύπλιο

Ποιός θα φροντίσει γι' αυτό το αδεσποτάκι που κυκλοφορεί στο Ναύπλιο;

Επιστολή αναγνώστη

Με επιστολή του προς το portal, αναγνώστης μας απευθύνει το ερώτημα «Γιατί ο Δήμος Ναυπλίου δεν αναλαμβάνει αυτό το αδεσποτάκι;», παραθέτοντας μια φωτογραφία και το παρακάτω κείμενο:

«Το αδεσποτάκι που βλέπετε στην φωτογραφία βρέθηκε στην περιοχή Κούρτη στο Ναύπλιο σύμφωνα με τα όσα αναγράφει στην σελίδα του στο Facebook ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι». Ο οποίος επίσης αναφέρει ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι φιλόζωοι της περιοχής, όλοι οι κτηνίατροι καθώς επίσης και ο Δήμος Ναυπλίου ο οποίος σύμφωνα και με τον νόμο είναι και ο μόνος αρμόδιος για τα αδέσποτα.

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί δεν αναλαμβάνει ο Δήμος Ναυπλίου τις ευθύνες του απέναντι σε αυτό το αδεσποτάκι και αναζητούν οι φιλόζωοι της περιοχής μας λύση φιλοξενίας & υιοθεσίας μέσω facebook, κάτι που πραγματικά δεν μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθεί μια λύση.

Επιπλέον εφόσον ενημερώθηκε ο Δήμος Ναυπλίου γιατί δεν το ανέλαβε αμέσως το περιστατικό ώστε και το σκυλάκι να είναι ασφαλές;»

Αδέσποτο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.