Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιός θα φροντίσει γι' αυτό το αδεσποτάκι που κυκλοφορεί στο Ναύπλιο;

Επιστολή αναγνώστη
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 18 Νοε. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με επιστολή του προς το portal, αναγνώστης μας απευθύνει το ερώτημα «Γιατί ο Δήμος Ναυπλίου δεν αναλαμβάνει αυτό το αδεσποτάκι;», παραθέτοντας μια φωτογραφία και το παρακάτω κείμενο:

«Το αδεσποτάκι που βλέπετε στην φωτογραφία βρέθηκε στην περιοχή Κούρτη στο Ναύπλιο σύμφωνα με τα όσα αναγράφει στην σελίδα του στο Facebook ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι». Ο οποίος επίσης αναφέρει ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι φιλόζωοι της περιοχής, όλοι οι κτηνίατροι καθώς επίσης και ο Δήμος Ναυπλίου ο οποίος σύμφωνα και με τον νόμο είναι και ο μόνος αρμόδιος για τα αδέσποτα.

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί δεν αναλαμβάνει ο Δήμος Ναυπλίου τις ευθύνες του απέναντι σε αυτό το αδεσποτάκι και αναζητούν οι φιλόζωοι της περιοχής μας λύση φιλοξενίας & υιοθεσίας μέσω facebook, κάτι που πραγματικά δεν μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθεί μια λύση.

Επιπλέον εφόσον ενημερώθηκε ο Δήμος Ναυπλίου γιατί δεν το ανέλαβε αμέσως το περιστατικό ώστε και το σκυλάκι να είναι ασφαλές;»

Αδέσποτο

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.