Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα

Ποιός σαμποτάρει γεωτρήσεις και σωλήνες νερού σε Κρανίδι, Δίδυμα και Πορτοχέλι;

Η διαβολική σύμπτωση της Παρασκευής...

Σοβαρές καταγγελίες από τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, που κάνει λόγο για δολιοφθορά στο δίκτυο ύδρευσης των περιοχών του Κρανιδίου, των Διδύμων και του Πορτοχελίου, παραθέτοντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό. 

Και μάλιστα επαναλαμβανόμενη, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και πριν περίπου δύο εβδομάδες, όπου γινόταν λόγος για περίεργα και ύποπτα πράγματα.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας:

«Κατά μια διαβολική σύμπτωση κάθε Παρασκευή αντιμετωπίζουμε σοβαρές βλάβες σε γεωτρήσεις ή στα δίκτυα ύδρευσης κοινοτήτων.

Πρώτα, στις 12.06.2020 η δολιοφθορά σε απόμερο σημείο του δικτύου ύδρευσης Κρανιδίου, η οποία καταγγέλλθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Έπειτα, στις 19.06.2020, το καμένο μοτέρ στην γεώτρηση των Διδύμων. Προχθές, οι απίστευτες καταστροφές στην γεώτρηση του Πορτοχελίου. Σπασμένες σωλήνες, προχειρότητες σε παλαιότερες επισκευές κλπ. Δυστυχώς για κάποιους όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

Όμως η αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΕΡ δεν σαμποτάρεται.

Από τις 6 το πρωί μέχρι και τώρα, με πυρετώδεις διαδικασίες, εκτελούνται εργασίες από τα ειδικά συνεργεία για να έρθει και πάλι το νερό στις βρύσες όλων των πολιτών».

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

 

Εικόνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.