Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιόν έχει φάει η αγωνία αν θα βγει δήμαρχος;

Τι ρωτά η νέα τηλεφωνική δημοσκόπηση για τον Δήμο Ναυπλιέων.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 2 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στο κατακόρυφο φαίνεται πως έχει φθάσει η αγωνία κάποιων από τους υποψηφίους δημάρχους στον Δήμο Ναυπλιέων, καθώς λιγότερο από ένα μήνα πριν τις εκλογές η κατάσταση παραμένει ρευστή και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι αν η αναμέτρηση κριθεί στον δεύτερο γύρο.

Μία νέα τηλεφωνική δημοσκόπηση τρέχει αυτές τις μέρες, η οποία θέτει ερωτήματα που έχουν σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Ναύπλιο.

Τα ερωτήματα αφορούν και τους τέσσερις υποψήφιους δημάρχους, τον Δημήτρη Κωστούρο, τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά, τον Τάσο Σαλεσιώτη και τον Κώστα Γκόνη.

Οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τον βαθμό ικανοποίησης από το έργο της δημοτικής αρχής από το 2014 μέχρι σήμερα, ποιόν θα ψηφίζατε σε δεύτερη Κυριακή (μεταξύ Κωστούρου - Αναγνωσταρά και μεταξύ Κωστούρου - Σαλεσιώτη), αλλά και ποιο κόμμα ψηφίσατε στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε αν η εν λόγω δημοσκόπηση θα δοθεί στη δημοσιότητα ή αν θα μείνει και αυτή στο συρτάρι του υποψήφιου που την παρήγγειλε, προκειμένου να χαράξει την προεκλογική του πορεία.

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.