Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πέτρος Τατούλης

Ποιοί χορεύουν τον χορό του Ζαλόγγου;

Πέτρος Τατούλης: Χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου πάνω από το δημοσιονομικό εκτροχιασμό.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 10 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Πολιτική παρέμβαση Τατούλη με υπονοούμενα για την περίοδο διακυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και για το «μιντιακό κατεστημένο», όπως ο ίδιος το αποκαλεί. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση διακυβέρνησης και υπενθυμίζει τις φιλελεύθερες καταβολές του.

Όπως σημειώνει ο Πέτρος Τατούλης:

«Χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου, τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και το μίντιακο κατεστημένο. "Ανακάλυψαν" τα κανάλια και οι εφημερίδες τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό που αποκάλυψα από το βήμα της βουλής το 2007. Και πάλι σήμερα όμως κανένας από αυτούς που ήξερε δεν μιλάει. Κανένας από αυτούς που προκάλεσαν την εκτροπή δεν στέκεται στο πολιτικό ύψος των περιστάσεων.

Διώχθηκα πολιτικά και φιμώθηκα από τα ΜΜΕ. Δε με δικαιώνει η ιστορία αλλά η πολιτική πραγματικότητα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το χθες αλλά το αύριο. Και πολιτικά δεν υπάρχει κανένα όραμα για αυτό. Δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα καμία πολιτική διέξοδος από το καθεστώς της ομερτά. Δεν υπάρχει καμία πρόταση διακυβέρνησης για το καλό των Ελλήνων. Υπάρχει μόνο καταστροφολογία και πολιτική αντιπαράθεση στις στάχτες.

Πολιτεύομαι με φιλελεύθερες ιδέες και πρακτική διακυβέρνησης από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην πολιτική και με ενδιαφέρει μόνο το αύριο για το καλό της πατρίδας. 

Δεν με αφορά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή. 

Δεν με αφορά η συντήρηση του σάπιου κατεστημένου της πολιτικής ελίτ, αλλά οι λύσεις για το αύριο των Ελλήνων.

Πολιτεύτηκα με εντιμότητα και δεν έκανα καμία ηθική έκπτωση. 

"Τιμωρήθηκα" από αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή και με τίμησαν οι πολίτες για αυτό που τους προσφέρω στην περιφερειακή διακυβέρνηση. 

Θα συνεχίσω την πορεία μου με τις ίδιες αρχές, ιδέες και ηθική. 

Έπεται συνέχεια...»

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2