Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνάντηση Μαλτέζου με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου

Ποιό θέμα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης Μαλτέζου με τους δικηγόρους

Εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη.

Την πρώτη θεσμική συνάντηση είχε στο γραφείο του το πρωί της Τρίτης ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος με εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Ορφανός, ο αντιπρόεδρος Θεμιστοκλής Πλακοκέφαλος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Βεληζιώτης, η Βάσια Θωμοπούλου και ο Αναστάσιος Πέζος.

Συνάντηση Μαλτέζου με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου

Ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος και λόγω επαγγέλματος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα, εξέφρασε τη διαβεβαίωσή του για τη συνεργασία του δικηγορικού σώματος με την Π.Ε. Αργολίδας με τρόπο ειλικρινή, στενό και αποδοτικό για το καλό των «συλλειτουργών» της Δικαιοσύνης.

Συζητήθηκε εκτενώς το μεγάλο ζήτημα της ανάγκης βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου. Ζητήθηκε επίσης η βοήθεια της Π.Ε. Αργολίδας στην προσωρινή υποδοχή μέρους του αρχείου του συλλόγου ώστε να απελευθερωθούν απαραίτητοι χώροι στο Δικαστικό Μέγαρο με σκοπό να διαμορφωθούν θέσεις παραμονής κρατουμένων και λοιποί βοηθητικοί χώροι.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.