Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Νίκας Μητσοτάκης

Ποια θέματα της Αργολίδας θα τεθούν στο τετ α τετ Νίκα - Μητσοτάκη

Την ερχόμενη Τετάρτη η συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Πρωθυπουργό.

Το Μέγαρο Μαξίμου επισκέπτεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, για θέματα που αφορούν την Περιφέρεια, αναμένοντας στην συνέχεια να δοθούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι σχετικές εντολές για να επιταχυνθεί η υλοποίησή των έργων που θα τεθούν.

Ιδιαίτερη βαρύτητα και έκταση αναμένεται να δοθεί σε θέματα υποδομών, όπως η σύνδεση του Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο Α7 (Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα / Σπάρτη), οι οδικοί άξονες Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Κορώνη και Μεθώνη, Καλό Νερό – Τσακώνα, ο δρόμος της Μάνης, ο δρόμος Σπάρτη – Γύθειο, η παράκαμψη της Σκάλας, ο περιφερειακός της Τρίπολης, τα έργα ανάπλασης σε Ισθμό και Λουτράκι και άλλα.

Συζήτηση θα υπάρξει επίσης για τις τουριστικές υποδομές, όπως τα υδατοδρόμια, ενώ θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν την στέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας σε Τρίπολη, Ναύπλιο και Κόρινθο.

Επιπλέον, θα εξεταστούν τα αρδευτικά έργα και οι σχετικές υποδομές, μεταξύ των οποίων, το μεγάλο έργο στη λίμνη Τάκα στην Αρκαδία, τα δίκτυα του ΓΟΕΒ Παμίσου στη Μεσσηνία και του Ανάβαλου στην Αργολίδα, τα φράγματα στον Φιλιατρινό και τον Μιναγιώτικο στη Μεσσηνία, της Κελεφίνας στη Λακωνία, του Ασωπού και του Δόξα στην Κορινθία.

Στη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον πρωθυπουργό θα συζητηθεί φυσικά και το φλέγον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας με την γνωστή ΣΔΙΤ.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.