Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Ποιά είναι (η) Ιούδας που φιλούσε υπέροχα;

Καμπανάκι Τατούλη για κάποια που τον πρόδωσε για βουλευτικά χρίσματα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 16 Νοε. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στη σχέση εμπιστοσύνης της παράταξης της πλειοψηφίας και της περιφερειακής αρχής με τους πολίτες στάθηκε ο Πέτρος Τατούλης από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου.

«Πάντοτε μιλούσα και μιλάω με τους πολίτες, ιδιαίτερα δε με αυτούς που τα συστήματα και οι πολιτικές παρέες είχαν περιθωριοποιήσει. Η εμπιστοσύνη αυτών των ανιδιοτελών ανθρώπων αποτελεί διαχρονικά τη δύναμη των πολιτικών και των παρατάξεων. Σε αυτή την ευθεία μας σχέση με τους πολίτες στηριζόμαστε και όχι σε εργολάβους μέσων μαζικής ενημέρωσης που κατασκευάζουν τεχνητή επικοινωνιακή επαφή με τους πολίτες», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

(Η) Ιούδας φιλούσε υπέροχα:

«Ανεξάρτητοι απευθυνθήκαμε στους πολίτες το 2010 και το 2014. Ανεξάρτητοι θα απευθυνθούμε και το 2019 στους πολίτες και είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την παράταξή μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

«Είναι γεγονός ότι υπήρξαν περιπτώσεις που δείξαμε υπερβάλλουσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που επιλέξαμε» συνέχισε ο κ. Τατούλης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι «η κοινωνία θα διορθώσει αυτά τα λάθη και θα απορρίψει τα βαρίδια του 2014, όπως έκανε και με τα βαρίδια του 2010. Υπήρξε πρόσωπο που τιμήθηκε ιδιαίτερα από την παράταξή μας και εγκατέλειψε όλα όσα υποστηρίζαμε από κοινού, προκειμένου να εξασφαλίσει το χρίσμα βουλευτικής υποψηφιότητας από πολιτικό κόμμα. Αυτό αποτελεί ντροπή για οποιαδήποτε πολιτική φιλοδοξία».

Το πρόσωπο είναι θηλυκού γένους. Για ποιά χτυπάει η καμπάνα;

Ισοσκελισμένος προϋπολογισμός

Σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό του 2019 της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «αποτελεί τεκμήριο πολιτικής αξιοπιστίας και συνέπειας προς τη συμφωνία μας με τους πολίτες, καθώς αντικατοπτρίζει πλήρως το πολιτικό μας πρόγραμμα που ενέκριναν οι Πελοποννήσιοι».

Εξέφρασε επίσης την ιδιαίτερη ικανοποίησή του γιατί για μια ακόμα φορά ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας είναι ιδιαίτερα επιτυχής, εφόσον είναι πλήρως ισοσκελισμένος, σύμφωνα με τις επιταγές του Καλλικράτη.

Σπόντες για Νίκα

Απαντώντας για μια ακόμα φορά στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ότι ποτέ δεν μετακινήθηκε από την πολιτική του θέση για το σπουδαίο αυτό έργο. «Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν επανειλημμένα για το έργο αυτό και τιμούμε την καθαρή σχέση που έχουμε μαζί τους.

Απ’ την άλλη πλευρά ανακύπτει ένα μεγάλο ζήτημα με τον τρόπο διαχείρισης των αποβλήτων της Καλαμάτας. Σήμερα υπήρξε νέα έκκληση του Δημάρχου Καλαμάτας προς εμένα να παρατείνω την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση των απορριμμάτων».   

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org