Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Πλωτό παλάτι και χιλιάδες τουρίστες αρόδο στο λιμάνι του Ναυπλίου

Με λάντζες όσοι κατεβαίνουν στην Παλιά Πόλη
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 10 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ένα τεράστιο κρουαζιερόπλοιο το Oosterdam έφτασε το πρωί της Τετάρτης, ανοιχτά του λιμανιού του Ναυπλίου και έδεσε αρόδο. Το πλωτό παλάτι, με σημαία Ολλανδίας, της εταιρείας Holland America line, με 2.000 περίπου επιβάτες, ήταν το πρώτο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, που χρησιμοποιήθηκε ως πλωτό ξενοδοχείο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 στο λιμάνι του Πειραιά.

Κρουαζιερόπλοιο Oosterdam στο Ναύπλιο

Κρουαζιερόπλοιο Oosterdam στο Ναύπλιο

Το πλοίο μήκους 286 μέτρων, το οποίο έχει ξαναέρθει στο παρελθόν στο Ναύπλιο έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 1.848 επιβατών και αριθμεί πλήρωμα 800 ατόμων. Έχει 10 καταστρώματα και συνολικά 924 καμπίνες. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επιβατών υπάρχουν έξι διαφορετικές κατηγορίες καμπίνων, ενώ για τη μεταφορά και την εύκολη πρόσβαση των επιβατών στις καμπίνες τους υπάρχουν ανελκυστήρες σε όλο το μήκος του πλοίου.

Κρουαζιερόπλοιο Oosterdam στο Ναύπλιο

Κατά τη διάρκεια της οκτάωρης παραμονής του κρουαζιερόπλοιου στο Ναύπλιο, οι επιβάτες του πλοίου έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πόλη, αρχαιολογικούς χώρους σε Μυκήνες και Επίδαυρο.

Κρουαζιερόπλοιο Oosterdam στο Ναύπλιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org