Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πόσο χρόνο πρέπει να περνούν τα παιδιά μπροστά στην οθόνη;

Πληρώνεται η β΄ δόση του επιδόματος παιδιού-Α21

Τι ισχύει, τι αλλάζει με τις φορολογικές δηλώσεις

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, η δεύτερη δόση του επιδόματος παιδιού- Α21 θα καταβληθεί 29 Μαΐου (καταβάλλεται σε δίμηνες δόσεις). Την Πέμπτη 28 του Μάη τα χρήματα θα φανούν από το απόγευμα στα ΑΤΜ, για τους δικαιούχους.

Πολλά ερωτήματα διατυπώθηκαν για το τι θα γίνει, συνδυαστικά, με τις φορολογικές δηλώσεις, καθώς έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή τους και τίθεται ζήτημα κατά πόσο θα υπολογιστούν στη διαδικασία καταβολής της β’ δόσης (διασταυρώσεις).

Τα ως τώρα δεδομένα «έλεγαν» πως κανονικά, για τη β’ δόση πρέπει να έχει υποβληθεί η νέα φορολογική δήλωση. Ωστόσο, πληροφορίες λένε ότι κάτι τέτοιο -ενδεχομένως- και λόγω καταστάσεων, να μην ισχύσει αυτή τη φορά.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται επίσημη διευκρίνιση από τον ΟΠΕΚΑ ενώ όσοι δικαιούχοι δεν σπεύσουν να κάνουν τη νέα φορολογική δήλωση, θα λάβουν μεν τα χρήματα αλλά  αργότερα -και όταν αυτή κατατεθεί- θα ενημερωθεί το σύστημα και τυχόν διαφορές θα καλυφθούν αναδρομικά.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.