Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Πιστός στην «Επόμενη Μέρα» ο Μπαρού

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την παράταξη Κωστούρου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 19 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την εκ νέου υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ραφαήλ Μπαρού. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου θα ενισχύσει την παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» και σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως σημειώνει ο ίδιος:

«Προς άρση κάθε συζήτησης και αμφιβολίας για την ανάμειξη μου στις προσδιορισμένες Αυτοδιοικητικές εκλογές, έκρινα σκόπιμο να δηλώσω προς τους πολίτες του Μητροπολιτικού Δήμου Ναυπλιέων τα εξής:

Υπηρέτησα συνειδητά και χωρίς ωράριο και απολαβές την Εργατική Τάξη της περιοχής μας και ευρύτερα τους πολίτες του Δήμου μας από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ επί μίαν σχεδόν πενταετία.

Και ανεξαρτήτως πολιτικών ή ιδεολογικών προτιμήσεων έχω την εντύπωση ότι κανένας πολίτης της ευρύτερης περιοχής μας έχει παράπονο από το έργο μου στα πλαίσια της Δημοτικής μας παράταξης της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος.

Έχοντας ως εκ τούτου δοκιμάσει στη πράξη τις δυνατότητες συνεργασίας μου με τον συνδυασμό του και έχοντας απολαύσει την απαιτούμενη αυτενέργεια στον προγραμματισμό και την διενέργεια των διαφόρων και πολλών πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων αλλά και της περίθαλψης και φροντίδας από την Αντιδημαρχία της οποίας προΐσταμαι, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ στους πολίτες του Δήμου μας ότι προτίθεμαι να συνεχίσω την δοκιμασμένη αυτή συνεργασία και επομένως θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου κ. Κωστούρου.

Ελπίζω και πιστεύω ότι οι πολίτες του Μητροπολιτικού Ιστορικού μας Δήμου έχοντας την εμπειρία των καλών υπηρεσιών μου θα δώσουν μεγαλύτερη δύναμη στον πανθομολογουμένος επιτυχημένο Δήμαρχο κ. Κωστούρο και σε μένα να συνεχίσουμε το έργο μας».

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.