Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πιστεύει σε Φώφη ο Χρονόπουλος

Ανοιχτά στήριξη υπέρ της Φώφης Γεννηματά από τον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 17 Νοε. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Από την αρχή θέση υπέρ της Φώφης Γεννηματά στην εκλογική διαδικασία για την κεντροαριστερά έχει πάρει ο πολιτευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Κ. Χρονόπουλος, κάτι που επιχειρεί να το επικοινωνήσει διαρκώς και με σχετικά δελτία τύπου.

Ανδρέας Χρονόπουλος

Όπως σημειώνει ο κ. Χρονόπουλος:

«Η μαζική συμμετοχή περισσοτέρων από 210.000 χιλιάδων πολιτών πέρασε το μήνυμά μας και τα συμπεράσματα είναι πολλαπλά. Πρόκειται για την πρώτη σημαντική αντίδραση στην κυβέρνηση. Δόθηκε μέσα από τις εκλογές η δυνατότητα σε μεγάλη μερίδα πολιτών να εκφραστεί.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν και παραμένει ο βασικός κορμός της προσπάθειας για την κεντροαριστερά. Ο πρώτος γύρος των εκλογών είναι νίκη της κεντροαριστεράς και της προσπάθειας που κάνουμε για τον ενιαίο φορέα. Τολμήσαμε κάναμε το βήμα, επιλέξαμε την ανανέωση και συνεχίζουμε για να ολοκληρώσουμε η προσπάθεια αυτή. Είναι φανερό πως τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα από την μαζικότητα της διαδικασίας.

Η στήριξη προς το πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά σηματοδοτεί προς μια παράταξη πραγματικά ανανεωμένη, αξιόμαχη και με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας, σπάζοντας τον διπολισμό και καθιστώντας την παράταξη χρήσιμη και αποτελεσματική για τον τόπο.

Ζητάω από όλους όμως να είναι παρόντες στο εγχείρημα. Ξεκινήσαμε μαζί θα συνεχίσουμε μαζί.

Με τη Φώφη Γεννηματά τολμάμε!»

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.