Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πήρε τους δρόμους ο Καμπόσος

Πήρε τους δρόμους ο Καμπόσος

Αυτοψία στο κέντρο του Άργους μαζί με την τεχνική υπηρεσία.

Αυτοψία στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στους εμπορικούς πεζόδρομους του Άργους, με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Άργους Μυκηνών, έκανε ο Δημήτρης Καμπόσος.

«Αλλάζουμε. Συνεχιζουμε με έργα ουσιας, αναβαθμίζουμε τον τόπο μας», σημειώνει ο δήμαρχος Αργους - Μυκηνών, και προσθέτει: «Προχωράμε γρήγορα και σταθερά για την αναβάθμιση των εμπορικών πεζοδρόμων του Άργους».

 

Η «Ανάπλαση πεζοδρόμων Άργους», είναι εκτιμώμενης αξίας 319.774,66€ (με ΦΠΑ). Το έργο αποτελείται από κατηγορίες εργασιών: Οικοδομικά με προϋπολογισμό 190.741,44€ και Ηλεκτρομηχανολογικά με προϋπολογισμό 67.141,35€ (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε.+Ο.Ε., απρόβλεπτα).

Στα έργα περιλαμβάνεται επίσης η ύδρευση αλλά και η αποχέτευση των κατοικιών και των επιχειρήσεων. Παράλληλα η ανάπλαση προβλέπει την κατάργηση των «πολυβολείων» όπως έλεγαν οι περίοικοι τις τεράστιες τσιμεντένιες ζαρντινιέρες. Υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί το περί τα τέλη Ιουνίου.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.