Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
22 προσλήψεις στις φυλακές Ναυπλίου και Τίρυνθας

Πινελιές εξανθρωπισμού στο κατάστημα κράτησης του Ναυπλίου

Εμφανείς οι θετικές διαθέσεις της νέας διεύθυνσης των φυλακών

Σε ένα κρατητήριο, υπεράριθμο σε κρατούμενους, δύσκολα μπορεί κανείς να μιλήσει για εξανθρωπισμό, όμως η κάθε θετική παρέμβαση έχει θετικό αντίκτυπο.

Όσο και να φαίνεται απλό το βάψιμο των τοίχων των φυλακών είναι ένα σημαντικό βήμα βελτίωσης της ψυχολογίας των κρατουμένων. Ένα βρώμικο και κακοβαμμένο κτήριο μόνο αρνητικά επιδρά στην ψυχολογία των κρατουμένων και στην προσπάθεια σωφρονισμού τους.

Η νέα προϊσταμένη δικαστικών φυλακών Ναυπλίου, πέρα από διάφορα άλλα θέματα, διέκρινε το πρόβλημα της εμφάνισης του χώρου των φυλακών και χωρίς καμιά επιβάρυνση για το δημόσιο, βρήκε ευήκοα ώτα στους επιχειρηματίες Ιωάννη και Βασίλειο Μαντζούνη, που παραχώρησαν δωρεάν χρώματα και δομικά υλικά προς βελτίωση των συνθηκών κράτησης.

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Εταιρεία, Σ.Μαντζούνη Ο.Ε, απέστειλε η προϊσταμένη φυλακών Ναυπλίου κα. Ιωάννα Αναστασοπούλου:

«Το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς την Εταιρεία Σ.Μαντζούνη Ο.Ε και ιδιαιτέρως Κο Ιωάννη και Βασίλειο Μαντζούνη. για την ευγενική του προσφορά σε υλικά συντήρησης εσωτερικού χώρου (χρώματα, δομικά υλικά κ.λ.π. Η άμεση ανταπόκρισή σας και η καθολική σας προσφορά σε όλα τα επιμέρους τμήματα του αιτήματος μας, λαμβάνουν εκ μέρους μας, το λιγότερο αξιότητας συγχαρητήριων. Στην δύσκολη αυτή εποχή η κοινωνική σας προσφορά καταδεικνύει το ήθος σας και την ευαισθησία σας σε κοινωνικές ομάδες, όπως αυτή των κρατουμένων. Η στήριξή σας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε νια την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων του Καταστήματος. Είμαστε σίγουροι πως η υποδειγματική προσφορά σας προς τον συνάνθρωπο και την τοπική κοινωνία θα συνεχιστεί».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.