Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κατέστρεψες οικονομικά εκατοντάδες συμπολίτες σου, λέει ο Διολίτσης σε Χειβιδόπουλο

Πέτρος Διολίτσης: Εγγύηση για την ΚΕΔΑΜ ο Παναγιώτης Σκούφης

Τι υπόσχεται ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ εν όψει της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει ο Πέτρος Διολίτσης για τον αντικαταστάτη του στην ΚΕΔΑΜ Παναγιώτη Σκούφη, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για τη νέα απαιτητική αποστολή που έχει στην ΔΕΥΑΑΡ-Μ της οποίας ορίστηκε νέος πρόεδρος.

Όπως σημειώνει ο Π. Διολίτσης:

«Μετά από κάλεσμα του Δημάρχου μας κ. Δημ. Καμπόσου, να παρέχω τις υπηρεσίες μου ως Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΡΜ, θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως με ιδιαίτερη χαρά και αφοσίωση στα καθήκοντά μου ως εκλεγμένος της πόλης μας, δέχτηκα αυτή την τιμητική θέση. 

Αφήνοντας πίσω μου ένα έργο και μια θητεία στην επιχείρηση πολιτισμού (ΚΕΔΑΜ) ως Πρόεδρος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες και το προσωπικό της ΚΕΔΑΜ, γραμματεία – καλλιτεχνική επιτροπή και διευθυντή – πολιτιστικούς φορείς και προγράμματα κοινωνικής και παιδαγωγικής παροχής, για την άψογη συνεργασία μας.

Επίσης, να σας ενημερώσω ότι ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παν. Σκούφης αποτελεί εγγύηση για τη συνέχεια και την εξέλιξη όλων των θεμάτων και των δράσεων που αφορούν στη διοίκηση και στη λειτουργία της, και θα είμαι κοντά σε οτιδήποτε από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου χρειαστεί να προσφέρω. 

Άλλωστε, το ίδιο υπόσχομαι να εφαρμόσω στα δικά μου νέα καθήκοντα. Οι θέσεις μας είναι θέσεις προσφοράς και φροντίδας για το μεγάλο Δήμο μας και γι’ αυτό μας επιλέξατε.

Σας ευχαριστώ και εσάς τους συμπολίτες μας που είστε αρωγοί στις προσπάθειές μας, ειδικά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.