Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Πέθανε ο Γιάννης Ηλιάδης, ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην ιστορία του Πανναυπλιακού

Γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης, μεγαλούργησε την δεκαετία του '50.

Θλίψη επικρατεί στην οικογένεια του Πανναυπλιακού καθώς έφυγε από τη ζωή, την Τρίτη 7/7, σε ηλικία 85 ετών, ο Γιάννης Ηλιάδης. Αγαπητός σε πολλούς, γέννημα θρέμμα του Ναυπλίου, παλιός τερματοφύλακας της ομάδας που μεγαλούργησε την δεκαετία του 1950, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων και όταν η ομάδα έπαιξε στη Β' Εθνική.

Γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1935. Είναι ίσως ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην ιστορία του Πανναυπλιακού. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 16 ετών στην παιδική ομάδα του Πανναυπλιακού. Αρχικά αγωνιζόταν ως έξω δεξιά αργότερα όμως o Πέτρος Λουπιώτης τον έκανε τερματοφύλακα.

 

Υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Πανναυπλιακού ολόκληρη την δεκαετία του ’50 και στις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Αξίζει επίσης ν’ αναφερθεί ότι την περίοδο 1955-56 αγωνίστηκε μαζί με τον Ανδρώνη στον Εθνικό Πειραιώς. Εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην Αθήνα και προετοιμαζόταν για τις εξετάσεις στη Γυμναστική Ακαδημία. Διέθετε άριστα αντανακλαστικά και πραγματοποιούσε απίθανες εκτινάξεις.

 

Συνολικά με τον Πανναυπλιακό αγωνίστηκε σε 23 περίπου αγώνες στην Β’ Εθνική.

Το 1963 εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.