Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χορτάρια νηπιαγωγείο Αγίας Τριάδας Ναυπλίου

Περνώντας τα χορτάρια θα πάνε τα παιδιά στο νηπιαγωγείο της Αγίας Τριάδας (Pics)

Θα προλάβουν μέχρι τη Δευτέρα τα χορτοκοπτικά;

Ανήσυχοι εμφανίζονται οι γονείς που θα πρέπει να στείλουν την ερχόμενη Δευτέρα τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο της Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλιέων καθώς ακόμα δεν έχουν σπεύσει για να κόψουν τα χορτάρια που υπάρχουν κατά μήκος της εισόδου.

Σύμφωνα με γονείς κάθε χρόνο σπεύδουν συνεργεία του Δήμου για καθαρίσουν, όμως εν όψει της επανέναρξης των μαθημάτων σε λιγότερο από τρεις μέρες, δεν έχουν γίνει ακόμα οι σχετικές εργασίες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανησυχία σε όσους θα πρέπει να στείλουν τα παιδιά τους ξανά στο σχολείο την 1η Ιουνίου.

Γι' αυτό τον λόγο κάνουν έκκληση έστω και την ύστατη ώρα το πρόβλημα να λυθεί με τον απαιτούμενο καθαρισμό του χώρου, ώστε να αισθάνονται και οι ίδιοι ασφαλείς πως δεν θα συμβεί κάτι απρόοπτο στα βλαστάρια τους.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η σχολική χρονιά θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουνίου για τους μαθητές και για τους εκπαιδευτικούς στις 30 του μήνα, ημερομηνία μέχρι την οποία θα παραταθούν και οι συμβάσεις των αναπληρωτών.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.