Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Περιοδεία Δέδε στην Επίδαυρο - Οι τρεις άξονες του αναπτυξιακού του σχεδίου για την περιοχή

Σε Λυγουριό, Νέα και Παλαιά Επίδαυρο και Αδάμι ο υποψήφιος περιφερειάρχης. Εξήγησε πως θα τονωθεί η πρωτογενής παραγωγή στην Αργολίδα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 19 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τη Νέα και Παλαιά Επίδαυρο, το Αδάμι και το Λυγουριό, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, συνεχίζοντας το εντατικό πρόγραμμα περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την έκταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Μέσα από την άμεση και αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους της Πελοποννήσου, μεταφέρεται το μήνυμα της νικηφόρας πορείας των Νέων Δρόμων, της αισιόδοξης πορείας για την αναγέννηση και την ανόρθωση του τόπου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δέδες.

Γιώργος Δέδες Επίδαυρος

Συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Αργολίδας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», συζήτησε με τους κατοίκους της Επιδαυρίας, άκουσε τις απόψεις τους, τους ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο σχέδιό του για την Αργολίδα και εξέφρασε την ισχυρή του πεποίθηση ότι μπορεί να ανοίξει μια νέα εποχή, προόδου και ανάπτυξης στην Πελοπόννησο.

Γιώργος Δέδες Επίδαυρος

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Λυγουριό, ο Γιώργος Δέδες αναφέρθηκε στους τρεις άξονες του αναπτυξιακού σχεδίου της παράταξής του για την Αργολίδα, οι οποίοι είναι: Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με παρεμβάσεις για τη διάδοση της ψηφιακής γεωργικής καλλιέργειας και την πλήρη χρήση του "αναβαλλόμενου" Ανάβαλου, η ανάπτυξη του τουρισμού πέρα από το μέχρι τώρα μοντέλο, με τη δημιουργία δράσεων για την προώθηση του θεματικού τουρισμού και τέλος, η χρήση του αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος διέρχεται από το Νομό Αργολίδος, αλλά δεν συνδέεται με τα νοικοκυριά, ούτε με τις τοπικές βιομηχανίες. Επιπλέον, ο Γιώργος Δέδες υπογράμμισε  το πόσο πίσω έχουν μείνει τα προγράμματα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μιας και μέχρι στιγμής, η απορρόφηση των χρηματοδοτήσεων βρίσκεται μόλις στο 19%.

Γιώργος Δέδες Επίδαυρος

«Είμαστε η παράταξη που διαθέτει συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για τη νέα εποχή, στην οποία η Πελοπόννησος πρέπει να πρωταγωνιστεί», τόνισε ο Γιώργος Δέδες. «Είμαστε η παράταξη που καλεί τους πολίτες να γίνουν συμμέτοχοι, ενεργοί και συνοδοιπόροι, όχι μόνο μέχρι τις εκλογές αλλά και μετά, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για  μια Πελοπόννησο αντάξια της Ιστορίας και των ανθρώπων της», ανέφερε στο κλείσιμο της ομιλίας του.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.