Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Κυριάκος Μητσοτάκης

Περικοπή του μισθού των βουλευτών του κατά 50% ζήτησε ο Μητσοτάκης

Σύμφωνος ο Βλάσης. Καμία απόκριση ακόμα από τους υπόλοιπους Πελοποννήσιους.

Θετικά ανταποκρίθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να καταθέσουν όλοι οι βουλευτές του κόμματος το 50% του μισθού τους, το επόμενο δίμηνο, σε μια συμβολική πρωτοβουλία που θα ενισχύσει το ταμείο για την αντιμετώπιση του COVID-19.

«Απέναντι στην πανδημία που μας δοκιμάζει είμαστε όλοι ίσοι και οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο και στο βαθμό που του αναλογεί. Θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμά του και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και όλα τα κόμματα», τόνισε ο Κώστας Βλάσης.

Όπως σημειώνει ο πρωθυπουργός στο κάλεσμά του:

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Μέχρι στιγμής πλην του κ. Βλάση, κανένας άλλος «γαλάζιος» βουλευτής της Πελοποννήσου δεν έχει τοποθετηθεί αποκρινόμενος θετικά ή αρνητικά στο κάλεσμα του πρωθυπουργού.

UPDATE: Καταβάλλει το 50% του μισθού του ο Ανδριανός για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.