Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Περήφανη η Ράλλη για τους συνεργάτες της

Περήφανη η Ράλλη για τους συνεργάτες της

Το κλειδί και της επιτυχίας για τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Η μαζική συμμετοχή ήταν το κλειδί της φετινής επιτυχίας των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, σύμφωνα με τη πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η οποία με δήλωσή της ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτές οργανωτικά και με τη συμμετοχή τους.

Όπως σημειώνει η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ:

«Αγαπητοί φίλοι,
Αγαπητοί συνεργάτες,

Έφτασε η ώρα για να σβήσουν τα φώτα των Χριστουγέννων.

Το καρουζέλ σταμάτησε να γυρίζει ,τα κλειδιά απ’ όλα τα σπιτάκια των δράσεων κρεμάστηκαν, περιμένοντας την επόμενη διοργάνωση, τα δέντρα ρίχνουν τα στολίδια τους και τα λαμπιόνια αποθηκεύονται.

Μέσα σε ένα δωδεκαήμερο γεμάτο εκδηλώσεις πιστεύω ότι καταφέραμε και φέτος να ζωντανέψουμε το όνειρο των Χριστουγέννων, να ζεστάνουμε τις καρδιές μας, να γεμίσουμε εμπειρίες, να διασκεδάσουμε, να ζήσουμε στιγμές αγάπης και ανθρωπιάς.

Πιστεύω ότι καταφέραμε να χαρίσουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας και την ευτυχία στις ψυχές των δημοτών μας και των επισκεπτών μας.

Το κλειδί και της φετινής επιτυχίας ήταν η μαζική συμμετοχή.

Η δική σας συμμετοχή!

Έτσι, οφείλω και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους κι έναν έναν χωριστά για την άψογη συνεργασία και βοήθεια.

Θέλω ολόθερμα να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δημοτικού Οργανισμού, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που δούλεψαν αθόρυβα και τόσο αποτελεσματικά, το διοικητικό συμβούλιο του Δοππατ, το μαέστρο και όλα τα μέλη της δημοτικής φιλαρμονικής, τις χορωδίες μας, την Παραμυθένια και Πειραματική Σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ, τις παραμυθούδες μας, τους προέδρους των δημοτικών ενοτήτων και τοπικών διαμερισμάτων , τους προέδρους και τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, τους αιρετούς – συναδέλφους και όλους τους συντελεστές, τεχνικούς και υπαλλήλους του Δήμου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε επιχειρηματίες της πόλης για την στήριξή τους τις μέρες αυτές .

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγκαλιάσετε και στηρίξατε με την παρουσία σας όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Και του χρόνου, με υγεία!
Καλή Χρονιά!
»

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.