Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τέλη κυκλοφορίας

Περιφ. Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου: Ζητά τη μείωση των τελών κυκλοφορίας για τις κλειστές επιχειρήσεις

Με επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ο πρόεδρος Γιάννης Παναρίτης τονίζει ότι αναμένει την κατανόηση στο δίκαιο του αιτήματος

Το αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου της Πελοποννήσου, για μείωση των τελών κυκλοφορίας επαγγελματικών οχημάτων, μεταφέρει ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Παναρίτης, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο κ. Παναρίτης στην επιστολή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι: «Με την παρούσα επιστολή μας σας καταθέτουμε το δίκαιο αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου για μείωση των Τελών Κυκλοφορίας για τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών οχημάτων των οποίων οι επιχειρήσεις είναι κλειστές με κρατική εντολή, από τι στιγμή που αυτά είναι ακινητοποιημένα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το αίτημα αυτό, καθώς και μια γενναία παράταση στην καταβολή όλων των Τελών Κυκλοφορίας αφού λόγω του lock down όλα τα οχήματα είναι μερικώς ή εντελώς ακινητοποιημένα.

Με την πεποίθηση ότι θα κατανοήσετε το δίκαιο του αιτήματος και θα προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποσυμφορηθούν εν μέρει οι επιχειρηματίες, αλλά και οι πολίτες από την πληθώρα των υποχρεώσεων που αναμένουν να ικανοποιηθούν σε περίοδο μη λειτουργίας της οικονομίας μας».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.