Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αστυνομία περιπολικό

Πελοπόννησος: Στο αυτόφωρο επιχειρηματίες γνωστών νυχτερινών μαγαζιών μετά από καταγγελίες

Γιατί έτρεχε η αστυνομία στο Λουτράκι μέσα στη νύχτα.

Στο αστυνομικό τμήμα πέρασαν τη νύχτα τους δύο επιχειρηματίες του Λουτρακίου, καθώς μετά από καταγγελίες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν το ωράριο λειτουργίας τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει το loutraki365.gr.

Η μέρα πήγαινε καλά από θέμα εισπράξεων για την παραλιακή Λουτρόπολη, μέχρι που ιδιοκτήτης ιστορικού παραλιακού καταστήματος έξω από το Λουτράκι, κατέληξε στο τμήμα, καθώς έγινε σε βάρος του καταστήματός του επώνυμη καταγγελία, λόγω παραβίασης του ωραρίου λειτουργίας, το οποίο είναι μέχρι τις 3 το πρωί...

Μάλιστα, μετά από έλεγχο της Αστυνομίας, στο αυτόφωρο βρέθηκε και ο υπεύθυνος μεγάλου club της παραλιακής.

Σημειώνεται ότι και τα δύο καταστήματα λειτούργησαν κανονικά και χθες Κυριακή 2 Αυγούστου, αφού για να υπάρξει σφράγισμα της επιχείρησης σύμφωνα με το Νόμο, πρέπει ο ελεγκτικός μηχανισμός να διαπιστώσει παραβάσεις σε τρεις διαδοχικές μετρήσεις.

Τέλος, έλεγχος της Αστυνομίας έγινε και σε άλλο μεγάλο club της παραλιακής, το οποίο είχε μόλις κλείσει τη μουσική και ο ιδιοκτήτης του club, ζήτησε από την Αστυνομία λίγο χρόνο, προκειμένου να εκκενωθεί ο χώρος.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.