Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πελοπόννησος: Ο επιμένων ...Νίκας έφερε νοσοκομείο αναφοράς Covid-19 στην Περιφέρεια

Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την ύπαρξη νοσοκομείου αναφοράς - Γκρινίτσες από τους ...βόρειους για την επιλογή της Καλαμάτας - 4 εκατ. ευρώ προίκα για τη βελτίωση των υποδομών

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα στηρίξει “πάση δυνάμει” το Νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποίο με απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) ορίστηκε ως covid νοσοκομείο.

Αυτό τόνισε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας θα ενισχυθεί άμεσα με 4.000.000 ευρώ για τη βελτίωση των υποδομών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Νίκας είχε ζητήσει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στην Τρίπολη, να λειτουργήσει ως τέτοιο νοσοκομείο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δεδομένου ότι αποτελεί το πλέον κεντροβαρικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Περιφέρειας. Η επιλογή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας έφερε λίγες γκρίνιες στα βόρεια τμήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όμως όπως λέει και η παροιμία "Από τ'ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα"!

Σε κάθε περίπτωση, ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την θέση ότι η λειτουργία ενός τέτοιου νοσοκομείου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί “βήμα που στηρίζει το δημόσιο συμφέρον και ανακουφίζει ιδιαίτερα τους φτωχούς ανθρώπους”.
 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.